Wypełnij
formularz

Kontakt

  • plonsk@novdom.pl
  • 23 323 32 41
  • Novdom Sp. z o.o.
    09-100 Płońsk,
    ul. Młodzieżowa 31i

     

  • Biuro sprzedaży czynne:
    Pon.: 10:00-18:00
    Wt.- Pt.: 8:00-16:00
    Sob.: Po wcześniejszym umówieniu spotkania

Skontaktuj się lokalnym doradcą, bezpośrednio napisz lub zadzwoń

Monika Kmiecińska Doradca Novdom Płońsk
Napisz wiadomość
Zadzwoń

Napisz do nas lub przyjedź osobiście

*
*
*
*

Klauzula informacyjna

Administratorem Państwa danych osobowych jest Novdom Sp. z o.o. z siedzibą w Przasnyszu, ul. Żwirki i Wigury 15B lok. 2, 06-300 Przasnysz. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celach kontaktowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), dalej RODO informujemy, że:

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Novdom Sp. z o.o. z siedzibą w Przasnyszu ul. Żwirki i Wigury 15B lok. 2; 06-300 Przasnysz, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Białymstoku, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS: 0000266103, Regon 140735121, NIP 7611502869.
  2. Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych, z którym można się skontaktować drogą elektroniczną pisząc na adres mail iod@novdom.pl, bądź pisząc na ww. adres siedziby spółki z dopiskiem „Inspektor Ochrony Danych”.
  3. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celach kontaktowych niezbędnych do odpowiedzi na przesłaną wiadomość oraz przesłania oferty handlowej, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f RODO.
  4. Odbiorcą Państwa danych osobowych będą pracownicy Administratora w zakresie swoich obowiązków służbowych na podstawie upoważnienia oraz podmioty wspierające Administratora w realizacji ww. celu, na podstawie umowy bądź przepisów prawa.
  5. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani organizacji międzynarodowych;
  6. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do realizacji celu.
  7. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do przenoszenia danych.
  8. Posiadają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych dotyczących Państwa, narusza przepisy RODO;
  9. Podanie przez Państwa swoich danych osobowych jest dobrowolne.
  10. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania tzn. żadne decyzje wywołujące wobec osoby skutki prawne lub w podobny sposób na nią istotnie wpływające nie będą oparte wyłącznie na automatycznym przetwarzaniu danych
    osobowych i nie wiążą się z taką automatycznie podejmowaną decyzją.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych – dalej RODO), informujemy, że:

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Novdom Sp. z o.o. z siedzibą w Przasnyszu ul. Żwirki i Wigury 15B lok. 2; 06-300 Przasnysz, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Białymstoku, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS: 0000266103, Regon 140735121, NIP 7611502869.
  2. Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych, z którym można się skontaktować drogą elektroniczną pisząc na adres mail iod@novdom.pl, bądź pisząc na ww. adres siedziby spółki z dopiskiem „Inspektor Ochrony Danych”.
  3. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu przesyłania innych informacji marketingowych i handlowych za pośrednictwem wybranego środka komunikacji, na wskazane dane kontaktowe, w przypadku wyrażenia zgody – art. 6 ust. 1 lit. a) RODO.
  4. Odbiorcą Państwa danych osobowych będą pracownicy Administratora w zakresie swoich obowiązków służbowych na podstawie upoważnienia oraz podmioty wspierające Administratora w realizacji ww. celu, na podstawie umowy bądź przepisów prawa.
  5. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji.
  6. Pastwa dane osobowe będą przechowywane do czasu cofnięcia przez Państwa zgody.
  7. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do przenoszenia danych.
  8. Posiadają Państwo prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Mogą Państwo tego dokonać za pośrednictwem linku w otrzymanej wiadomości mailowej lub wysłać wiadomość do inspektora ochrony danych na jeden z ww. adresów.
  9. Posiadają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych dotyczących Państwa, narusza przepisy RODO.
  10. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne.
  11. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania tzn. żadne decyzje wywołujące wobec osoby skutki prawne lub w podobny sposób na nią istotnie wpływające nie będą oparte wyłącznie na automatycznym przetwarzaniu danych osobowych i nie wiążą się z taką automatycznie podejmowaną decyzją.
Wszelkie materiały znajdujące się na stronie www.novdom.pl, w tym wizualizacje, animacje, modele budynku, mają charakter jedynie poglądowy i nie ma charakteru publicznego zapewnienia w rozumieniu art. 5561 Kodeksu cywilnego oraz nie stanowią oferty w rozumieniu 661 Kodeksu cywilnego. Nieznacznej zmianie może ulec wygląd budynków (w szczególności w zakresie kolorystyki oraz konstrukcji) oraz zagospodarowanie terenu i w tym zakresie może odbiegać od realizacji. Zagospodarowanie terenu sąsiedniego nie jest związane bezpośrednio z inwestycją i nie będzie w ramach niej realizowane. Szczegółowe i wiążące informacje dotyczące inwestycji znajdują się w projekcie budowlanym, prospekcie informacyjnym oraz umowie deweloperskiej